Nieuw

Rozen Melkbad

€ 9,95
Nieuw

Rozen Melkbad

€ 9,95

Dompel je onder in een wereld vol rust en liefde. Ervaar jouw eigen wellness resort maar dan thuis.

Het bevat pure magnesium wat helpt tegen vermoeidheid, stress, migraine en spierkrampen. Het ontspant niet alleen je lichaam maar ook je hersenen.

 

Het bevat tevens de ingredienten voor een heerlijk melkbad, dit zorgt ervoor dat de eiwitten die erin zitten de dode huidcellen afbreken, daarmee heeft het dus een peelende werking maar dan wel op een hele zachte en milde wijze. Je huid word niet alleen heel zacht maar door de vitamines en mineralen ook soepel en elastisch. 

 

Echte Rozenblaadjes zorgen voor een goede bloedsomloop en voor ultiem geluk.

Om het helemaal af te maken druppel je wat van de rozengeur toe aan je bad. Het is zeer geconcentreerd en zal jouw hele badervaring compleet maken. 

 

Wil je het maximale uit je bad en het product halen dan kan je het hele zakje in het bad strooien. Wil je er langer mee doen, dan kan je het voor 2 of 3 baden gebruiken. De rozengeur is geschikt voor 2-3 baden.

Voeg als laatste de rozenblaadjes toe. Het water kleurt uiteindelijk roze. Ben je klaar met badderen dan is het belangrijk om eerst de rozenblaadjes te verwijderen. (dit kan met je handen of met een zeef.) vervolgens kan je het bad leeg laten lopen en kan je met een doek even door de badkuip.

Het is tevens geschikt voor eczeemhuiden of psoriasis. (Gebruik in dit geval niet de rozengeur)

Houdbaarheid: 1/1,5 jaar.