Publicatie wikkelriemen voor kledingwinkel 2Closefashion

Voor een publicatie op de website van 2closefashion, een hele leuke kledingwinkel heb ik foto’s geschoten van toffe wikkelriemen, deze riemen maken je outfit helemaal compleet, 2close staat bekend om hun wikkelriemen, deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.

Het is zo tof om je eigen werk op een andere site te zien in een ander perspectief te zien en in dit geval van de kledingwinkel van 2closefashion met hun bekende wikkelriemen.

Normaal plaats ik de foto als foto, maar hier word de foto gebruikt voor de kleding en voor de verkoop van de wikkelriemen, hoe tof! Het was echt een leuke gezellige geslaagde fotoshoot. De foto’s die je hiernaast ziet zijn screenshots van de website, zo krijg je als klant ook meteen een duidelijk beeld hoe de wikkelriemen vallen als je zou dragen.

De visagie is gedaan in samenwerking met flavour visagie, een beautysalon die in gevestigd is in Rotterdam dicht bij de binnenstad. Qua kleuren is het neutraal gebleven aangezien we voor vrolijke kleuren gingen in de kleding. Het moet de look versterken en niet afleiden, en dat is goed gelukt.

De foto’s hebben we geschoten dichtbij de kledingwinkel, dit omdat we makkelijker en sneller konden wisselen van kleding en wikkelriemen. In de omgeving had je hele mooie plekken om te shooten, we hadden mooi zomers weer erbij waardoor de algehele look helemaal tot zijn recht kwam. Er stonden bloesembomen die helemaal in de bloei stonden, ook had je heel mooi lichtbruin riet wat door de zon een hele mooie toevoeging kreeg als achtergrond. Ik vind het altijd fijn om een stukje natuur in de buurt te hebben voor rustigere beelden tussendoor, al is het natuurlijk afhankelijk van wat jij wilt bereiken met de feeling en uitwerking van de foto’s

Wil je zelf een product of kleding stuk onder de aandacht brengen of wil je professionele foto’s ergens van laten maken maar kom je er zelf niet helemaal uit of laat je creatieve brein je in de steek? Zou je graag gebruik willen maken van een model dan kunnen we in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen, samenwerkingen of opmerkingen kan je het contactformulier invullen dan neem ik spoedig contact op.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *