Portret Shoot 

 

Wil je ervaren hoe het is om voor de camera te staan en wil je een mooie foto van jezelf waar je trots op kan zijn. Portretten

 

Doordat ik zelf regelmatig voor de camera heb gestaan, weet ik hoe akward het kan zijn om je een houding te geven en bepaalde poses aan te nemen, hierdoor heb ik de ervaring opgedaan en kan ik jou meteen op je gemak stellen. Ik haal het beste in jou naar boven waardoor je zelfverzekerd op de foto komt te staan.

Jij bent Uniek!

 

€99,- inclusief btw, 5 bewerkte foto's,

ongeveer 45 - 75 minuten durende shoot.

 

* Deze prijzen gelden voor 1 persoon.

Wens je graag visagie? Dat kan natuurlijk geregeld worden. (exclusief) Vraag gerust naar de mogelijkheden, ik werk samen met meerdere goede visagistes.

* Zou je graag meer foto's willen hebben dan bovengenoemd? extra foto's zijn bij te bestellen voor 5,- per bewerkte foto.

 

De foto's zal ik mooi en zorgvuldig bewerken zonder extra kleurrijke bewerkingen. Denk aan mooie heldere kleuren, huid verzachten, contrast etc...


Kids & Familie shoot

Oh wat groeien ze toch hard zeg, voor je het weet gaan ze naar school, studeren en uit huis. Je wilt natuurlijk niks missen maar alles gaat zo snel.

Kids

 

Kies voor mooie Foto's van je kinderen, een mooie blijven herinnering voor altijd. Dit gebeurt op een zelf gekozen buiten locatie. Dit kan natuurlijk van alles zijn, maar misschien het beste voor een locatie die je kids kennen, denk aan een speeltuin of mooi park waar je regelmatig met ze komt. 

Door mijn vorige opleiding en werkervaring (Animatiemedewerker) kan ik wel zeggen dat ik aardig wat ervaring heb opgedaan met kids, ze zijn lekker zichzelf en lekker eerlijk, ook houd ik van hun oprechte emoties. Dit ga ik voor je vastleggen op beeld. Ik zorg dat ze zich op hun gemak voelen zonder dat ze moeten poseren voor de camera, ongedwongen momenten zijn de mooiste momenten.

 

Bij deze shoot kan je ook als familie op de foto, dit is tot 6 personen, wil je met meer mensen op de foto? Dan kan dat voor €10,- extra per persoon.

Tijd gaat zo snel, maar met deze foto's laat je de tijd stil staan wanneer je dat zelf wilt.


€125,- inclusief btw, 5 bewerkte foto's,
ongeveer 45-75 minuten durende shoot.

* Deze prijzen gelden alleen voor de Kids Shoot

* Zou je graag meer foto's willen hebben dan bovengenoemd? extra foto's zijn bij te bestellen voor 5,- per bewerkte foto.


Love Shoot

Een loveshoot is een leuke manier om jullie verloving of liefde vast te leggen op beeld. Een relaxte fotoshoot met mooie, ongedwongen foto's op een plek waar jullie je fijn bij voelen. Loveshoot

 

Een sessie waarin jij jezelf herkent en waarin jullie oprecht plezier hebben gewoon zoals jullie zijn en zoals jullie al die tijd van elkaar houden.

 

Mooi voor aan de wand, of gewoon als een mooie herinnering voor altijd.

 

€115,- inclusief btw, 5 bewerkte foto's,

ongeveer 45 - 75 minuten durende shoot.

 

* Deze prijzen gelden alleen voor de Love en Family Shoots

Wens je graag visagie? Dat kan natuurlijk geregeld worden. (exclusief)

Vraag gerust naar de mogelijkheden, ik werk samen met meerdere goede visagistes.

 

* Zou je graag meer foto's willen hebben dan bovengenoemd? extra foto's zijn bij te bestellen voor 5,- per bewerkte foto.

 


Rookfakkel shoot

Wil je echt rocken met je foto's, misschien voor in je portfolio of even iets totaal anders? Boek een fotoshoot inclusief rookfakkel. Deze fakkels bestel ik 1x zo'n tijd, hierdoor zal ik niet standaard alle kleuren op voorraad hebben, zou je graag een bepaalde kleur willen vraag mij ruim vantevoren, dan bestel ik deze voor de shoot. Rookfakkel Shoot

Smoke it out baby

€135,- euro inclusief btw, 5 bewerkte foto's

Ongeveer 45 - 75 minuten durende shoot.

 

* Deze prijzen gelden alleen voor de 1 persoons fotoshoots.

* Prijs inclusief 2 gekleurde rookfakkels.

Wens je graag visagie? Dat kan natuurlijk geregeld worden. (exclusief) Vraag gerust naar de mogelijkheden, ik werk samen met meerdere goede visagistes.

* Zou je graag meer foto's willen hebben dan bovengenoemd? extra foto's zijn bij te bestellen voor 5,- per bewerkte foto.


Social Media

Social media blijft zich ontwikkelen en tegenwoordig kan je er niet meer omheen, iedereen probeert zijn of haar social media in te zetten, maar waar begin je? Je maakt wat foto's en zet ze online maar je merkt dat de zaak verderop veel meer volgers en likes heeft, en ook steeds meer nieuwe klanten krijgt. Hmm…. ergens gaat iets mis maar wat?

Ik kan je helpen! Ik zorg niet alleen voor mooie foto's, maar ook kan ik een model met visagie regelen, zo onderscheid je je van de rest, hoe gaaf!! Ook kan ik je socialmedia tips geven mocht je daar ook interesse in hebben. Wanneer je social media er netjes en mooi uitziet zijn mensen al snel nieuwschierig, ze komen dan toch even kijken in de winkel, of bestellen dat leuke shirtje wat ze gezien hebben online in de webshop. Natuurlijk kan ik geen wonderen verrichten en kan ik er niet voor zorgen dat je van de een op de andere dag naar de 10k+ volgers gaat, en zal ik je alvast een geheim vertellen....? Het gaat echt niet om de meeste volgers, maar meer om je engagement. Als je 100 volgers hebt en de helft koopt wat, heb je daar meer aan dan wanneer je 10k+ volgers hebt en niemand wat koopt..... 

Denk aan je instagram feed, stories, highlights etc..

 

De foto's kunnen bijvoorbeeld als resultaat dienen, denk maar aan een leuke outfit, of een gave makeup, maar het is juist ook erg leuk om foto's te hebben van je bedrijf, of achter de schermen. Zo kunnen mensen van te voren thuis al zien hoe je bedrijf eruit ziet, dit geeft ze meer vertrouwen om een keer langs te komen. Niet dat ze geen vertrouwen hebben in je, maar het maakt hun wat zekerder aangezien ze al een ''kijkje'' hebben gehad in jou zaak.

Zou je graag meer informatie willen? Of wil je een fotoshoot boeken?   Klik hier: Contact

* Deze prijzen gelden niet voor de fotoshoots die via Flavour Visagie lopen.