Voor Kindercoach Fanny heb ik een volledige website gemaakt. Zie onderstaande afbeeldingen voor een impressie. Ben je nieuwschierig naar de volledige site? Kijk dan op Kindercoach Fanny 

Voor de website 2closefashion heb ik foto's geschoten van hele toffe wikkelriemen, deze riemen maken je outfit helemaal compleet. Het is zo tof om je eigen werk op een andere site te zien in een ander perspectief. Normaal plaats ik de foto als foto, maar hier word de foto gebruikt voor de kleding en voor de verkoop van de wikkelriemen, hoe tof! Het was echt een leuke gezellige geslaagde fotoshoot. De foto's die je hiernaast ziet zijn screenshots van de website.

Wil je zelf een product of kleding stuk onder de aandacht brengen of wil je professionele foto's ergens van laten maken maar kom je er zelf niet helemaal uit of laat je creatieve brein je in de steek? Stuur mij een berichtje voor alle mogelijkheden.

Normaal gesproken doe ik geen binnenlocaties, maar voor deze fotoshoot wilde ik zeker een uitzondering maken. Zo kon ik meteen mijzelf uitdagen met mijn instellingen. Voor deze shoot mocht ik namelijk de predikant vastleggen. 

Ik was bij een hele mooie kerk de ''Arminiuskerk'' in Rotterdam, deze bevind zich vlakbij Eendrachtsplein. De kerk had prachtige grote glas in lood ramen, en daar haalde ik mijn licht voornamelijk uit.

Ik ben megatevreden met de resultaten. Ben je nieuweschierig en zou je graag meer informatie willen?

 

Check dan vooral https://www.tjaardbarnard.nl/

 

Ik voelde me echt vereerd dat ik deze foto's mocht maken.

De foto's zijn gemaakt bij en voor casa reinders in Rotterdam Kralingen. 

De foto's zijn geschoten in een tijdsbestek van ongeveer 20 minuten, maar dit waren wel echt hele fijne minuten, heb genoten van de shoot. En heel blij met de resultaten.

 

Ik kan wel zeggen dat dit een hoogtepunt van mijn carrierre was, heb echt heel veel gave shoots mogen doen, maar deze vond ik toch wel erg speciaal.

 

Bedankt iedereen!

Ook deze foto's zijn gemaakt in samenwerking.

Visagie Flavourvisagie/ www.flavourvisagie.nl

Kleding 2closefashion / www.2closefashion.nl

Bij deze onderste foto's heb ik gebruikt van de etalage en de lichtsterren die in de etalage stonden, ik houd ervan om mijzelf uit te dagen en je kennis te verbreden. Ik wilde het typische kerstgevoel naar boven laten komen en dat is zeker gelukt.

Ook heb ik regelmatig een toffe samenwerking met 2Close fashion, een hele leuke gezellige kledingwinkel aan de vlietlaan in Rotterdam Kralingen. Bekijk de site op https://www.2close.nl/

De makeup is gedaan door Flavour Visagie www.flavourvisagie.nl

en de fotografie door mij.

Deze foto's zijn net voor de feestdagen geschoten, vandaar dat de kleding een feestelijk thema heeft. En doordat de dagen een stukje korter zijn in de winter heb ik gekozen om dit juist door te voeren in de foto, wel gebruik gemaakt van het licht wat er op dat moment was.

Deze foto's zijn gemaakt in samenwerking met CherylBStyling.

De visagie is gedaan door Flavour Visagie. 

In de salon kan je opgemaakt worden met alle wensen die je hebt, niks is te gek. Ik heb een vaste samenwerking met dit bedrijf waardoor er via mij genoeg mogelijkheden zijn.