Tijdens deze fotoshoot voor CherylBStyling heb ik gebruik gemaakt van een reflectiecherm.

De visagie is gedaan door Flavour Visagie. 
In de salon kan je opgemaakt worden met alle wensen die je hebt, niks is te gek. Ik heb een vaste samenwerking met dit bedrijf. Via mij zijn daardoor genoeg mogelijkheden mocht je graag visagie erbij willen boeken.

Vandaag had ik een fotoshoot die in samenwerking was met CherylBStyling en Flavour Visagie.

Helaas is CherylBStyling verhuisd naar een hele andere plaats waardoor dit uiteindelijk ook bij de enige samenwerking bleef. Dat was wel erg jammer, desalniettemin hebben we een zeer geslaagde fotoshoot gehad. CherylBStyling verkocht hele toffe trendy kleding voor verschillende gelegenheden.

Ik heb gebruik gemaakt van een reflectiescherm.

Het was een hele mooie zomerse dag voor de fotoshoot met veel omgevingslicht, en je zou waarschijnlijk denken waarom heb je een reflectiescherm nodig als er al zoveel licht is, dat komt omdat ik hiermee het licht kan sturen. In dit geval heb ik de gouden kant gebruikt omdat het een mooie zomerse dag was, en ik een warme gloed over de foto wilde hebben. De andere kant van het reflectiescherm heb ik een zilveren kant en dit geeft een koelere gloed. Wat voor andere shoots weer heel geschikt kan zijn. Met het gebruik van een reflectiescherm worden de schaduwen ook minder hard.

Ze wilde graag de groene jumpsuit gefotografeerd hebben en een witte blouse met een toffe jeans. Hierdoor kon Flavour visagie uitpakken met de visagie. Ze hebben gekozen voor een groene smokey eye. wat echt van het beeld knalt. Persoonlijk echt een van mijn favoriete looks. Het machete ook goed met de achtergrond. Het parkje waar ik ging shooten was heel mooi helder en groen. Zo komt alles samen. De outfit, de visagie en de foto.

ik heb de foto zo gemaakt dat de achtergrond wazig is. Zo zie je precies genoeg zonder dat het heel erg afleid.

Heb jij een online of fysieke kledingzaak en zou je graag willen weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan gerust het contactformulier in en dan zal ik spoedig contact met je opnemen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *