Foto’s Herman den Blijker en Casa Reinders

De foto’s zijn gemaakt bij en voor Casa Reinders in Rotterdam Kralingen samen met Herman den Blijker.

Ik voelde me echt vereerd dat ik deze foto’s mocht maken.

Herman den Blijker kwam langs bij Casa Reinders. Dit deed hij om hen tips en tricks te geven en ze verder op weg te helpen naar een succesvolle zaak. Ze verkopen verschillende eigengemaakte oliën en specerijen en hebben een heerlijk plekje waar je kan lunchen en dineren. Alles maken ze zelf van verse producten en houden daarmee ook rekening met de seizoenen. 

Casa Reinders zit naast de zaak waar ik werkzaam ben, en aangezien ik toch een stiekeme guilty pleasure heb voor bn’ers was dit een megakans voor mij om hem op de foto te zetten. (Ze hebben mij zelfs de ochtend vrij gepland hiervoor, hoe lief is dat!) Een aanvulling op mijn portfolio en tegelijk een extraatje voor Casa Reinders omdat ze de foto’s van mij mochten gebruiken voor social media en om eventueel op te hangen in de zaak als een soort bedankje.

De foto’s zijn geschoten in een tijdsbestek van ongeveer 20 minuten, maar dit waren wel echt hele fijne minuten, heb genoten van de shoot. En heel blij met de resultaten. Hij nam zelfs even de tijd voor mij dat ik wat mooie foto’s kon maken. Het was wel grappig want hij zat in het seizoen van het perfecte plaatje wat net afgelopen was. 

Ik kan wel zeggen dat dit oprecht een hoogtepunt van mijn carrierre was, heb echt heel veel gave shoots mogen doen, maar deze vond ik toch wel erg speciaal. Op de vraag hoe je succesvol word zei hij ”gewoon jezelf blijven en in jezelf blijven geloven” en daar geloof ik ook echt heilig in. 

Bedankt iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt voor mij!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *