Als je een fotoshoot boekt bij Flashbeauty, dan ga je automatisch akkoord met het volgende:

 

**1. Op al mijn foto's rust copyright, je mag de afgenomen foto's in privekring delen en gebruiken. De foto's mogen niet zonder toestemming gebruikt worden voor andere commerciële doeleinden of derden gebruikt worden, zoals reclame, flyers. 

1a. De foto's mogen niet gebruikt worden voor kranten, tijdschriften of een fotowedstrijd. Ook mogen de foto's niet bewerkt worden, ook een instagramfilter is niet toegestaan, een crop voor insta is eventueel toegestaan aangezien de afmetingen anders zijn, het knippen of bijsnijden van de foto is niet toegestaan. 

 

2. Wat ontzettend leuk dat je de foto's wilt gebruiken voor socialmedia, zolang het maar niet voor commerciele reclamedoeleinden gebruikt word. Hier heb ik namelijke aparte prijzen voor. Ik zou het wel ontzettend waarderen als je mij wil taggen op socialmedia.

 

3. Alle foto's worden onbewerkt na de shoot binnen enkele dagen via wetransfer verzonden naar je, deze foto's mag je niet gebruiken en hier zit een groot watermerk doorheen. Hier kan je zelf een selectie uit maken en deze bewerkte foto's zal ik binnen 2 weken naar je toesturen. Mocht dit onverhoopt niet lukken door omstandigheden zal ik je vantevoren op de hoogte brengen hiervan. De wetransfer link is een maand geldig, dit betekend dat je 30/31 dagen hebt om de foto's te downloaden op je computer, mocht het voorkomen dat je te laat bent, bereken ik 25,- euro aan kosten door, ivm de tijd die ik hieraan kwijt ben. (Versturen van veel en grote bestanden kan zo een paar uur duren!) Dit is uiteraard je eigen risico. Onbewerkte foto's zonder watermerk/ raw bestanden worden nooit geleverd en zullen ook zeker niet verkocht worden. Alle bewerkte en onbewerkte foto's worden digitaal aangeleverd. 

 

4. Is er door prive omstandigheden iets tussengekomen dat je op de dag van de shoot niet kan komen, dan is dit heel vervelend. Als je 24 uur vantevoren afmeld is dit geen probleem, kom je niet opdagen, laat je niks horen of is dit korter dan 24 uur dan reken ik 100% van de afgesproken prijs door. Mocht er een aanbetaling gedaan zijn is er geen teruggave mogelijk. Ik houd namelijk de datum vrij voor jou en had andere boekingen kunnen accepteren op jou gereserveerde tijd en datum.

 

*5. Betalen doe ik het liefste op factuur, de prijs/aanbetaling van de shoot zal ik voor de fotoshoot sturen, wanneer de betaling binnen is, word de fotoshoot en datum definitief. Wanneer je extra foto's wilt nabestellen gebeurt dit uiteraard na de fotoshoot, ook hiervan zal ik een factuur sturen. Alle gegevens zullen op de factuur staan. Dit geld voor de fotoshoots die direct via mij geboekt worden.

 

6. FlashBeauty gaat vertrouwelijk om met je persoonsgegevens.

 

7. FlashBeauty doet er alles voor om de fotoshoot naar wens te laten verlopen, heb je speciale wensen laat mij dit vooral weten. Mocht je tijdens de fotoshoot ergens mee zitten laat het dan weten, je kan Flashbeauty namelijk niet achteraf aansprakelijk stellen voor het niet voldoen aan bepaalde verwachtingen. Ook is Flashbeauty is niet aansprakelijk voor schade aan persoonlijke spullen en allergische reacties als gevolg van gebruikte materialen.

 

** 8. Het weer is iets waar we helaas geen grip op hebben. Het kan gebeuren dat het gaat regenen, onweren of sneeuwen. Dit is niet fijn voor ons om in te werken maar mijn camera vind dit helemaal niet fijn. Mocht dit voorkomen kijken we samen of we naar een mooie binnenlocatie kunnen gaan, mits er genoeg licht is, of we zoeken naar een nieuwe datum. Onweer is voor mij sowieso een no go ook niet voor een binnenlocatie.  FlashBeauty mag op de dag zelf nog beslissen of het weer verantwoord genoeg is, en houd zich hier niet voor aansprakelijk.

 

** 9. Zo nu en dan worden er leuke acties gehouden via de Rotterdampas, vaak duren deze acties een maand, het liefste wil ik de shoots ook binnen de maand plannen maar door drukke agenda's wil ik de shoot nog wel eens naar een maand later zetten, mits de betaling wel de goede maand voldaan is. Is er een andere actie in een andere maand maar is de betaling al voldaan, kan flashbeauty hier niet aansprakelijk voor worden gesteld, er word geen korting of restitutie gedaan van het bedrag. Wil je een aantal maanden later een fotoshoot via de Rotterdampas, dan is het afhankelijk van de acties die op dat moment lopen, ze zijn niet te boeken voor over een aantal maanden met de actie die er op dit moment loopt. 

 

* 10. Het auteursrecht ligt ten allen tijde bij Flashbeauty. De klant geeft toestemming aan de fotografe om de gemaakte foto's van de klant te gebruiken voor promotiedoeleinden op internet en voor drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen restitutie of vergoeding. Wanneer de klant niet akkoord gaat met het gebruik van de foto's voor promotiedoeleinden geld er een toeslag van €25,- euro op alle pakketten. De huidige prijs is berekend op gebruik voor promotiedoeleinden. Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd via Flashbeauty. Na ontvangst van de digitale foto's heeft de klant het recht voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken. 

 

11. De betalingen dienen binnen 2 weken voldaan te worden, hierna word een herinnering gestuurd. Mocht er dan nog geen betaling gebeurt zijn dan bereken ik 40,- euro aan extra kosten door. Mocht er hierna nog steeds geen betaling te zijn voldaan dan word er een incassobureau ingeschakeld, eventuele extra kosten zijn uiteraard voor u. 

12. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten wanneer je graag je producten terug zou willen hebben. Flashbeauty is niet verantwoordelijk voor de verzending en eventuele problemen die er tijdens de verzending kunnen optreden.

Voorwaarden commercieel gebruik van de foto’s

Flashbeauty Behoud alle rechten, licenties, copyrights, titel en eigendom van de foto('s), wel kan je deze foto's commercieel gebruiken. Mits mijn naam (Melinda van der Veen en FlashBeauty) of website vernoemd word. Het is niet toegestaan om de foto's te bewerken en knippen zonder toestemming vooraf. Ook is het niet toegestaan om de foto's door te verkopen. Ik verkoop geen foto's rechtenvrij.

Ook is het niet toegestaan deze foto’s te gebruiken icm producten die verkocht worden, zoals kalenders, ansichtkaarten of bekers.

Indien u de foto’s voor dit doeleinde wilt gebruiken, neem dan contact met mij op zodat ik een offerte op maat kan aanbieden.

Twijfel of je de foto's ergens voor mag gebruiken? Stuur mij dan gerust een berichtje op misverstanden te voorkomen.

* Dit geld niet voor de fotoshoots die via Flavour Visagie lopen.

** Dit geld niet voor productshoots.